• 0 (482) 213-2539
  • info@babaoglu.com.tr
  • Sektörde 29. yılımız..

Grandstream Ürünleri Stoklarımızda

Grandstream Ürünleri Stoklarımızda

Grandstream Ürünleri Stoklarımızda

23 Åžubat 2021, 13:3315500
  

Tüm Grandstream Ürünleri BabaoÄŸlu Group Stoklarında

Grandstream, iÅŸletmelerin her zamankinden daha verimli olmasını saÄŸlayan SIP BirleÅŸik Ä°letiÅŸim çözümleriyle 2002'den beri dünyayı birbirine baÄŸlıyor. Ödüllü çözümleri küçük ve orta ölçekli iÅŸletme ihtiyaçlarına hizmet eder ve kalitesi, güvenilirliÄŸi ve yenilikçiliÄŸi ile dünya çapında tanınmıştır. 

Grandstream çözümleri iletiÅŸim maliyetlerini düÅŸürür, güvenlik korumasını ve üretkenliÄŸi artırır. Open SIP tabanlı Grandstream ürünleri, rakipsiz özellikler, esneklik ve fiyat rekabetçiliÄŸinin yanı sıra endüstri genelinde geniÅŸ birlikte çalışabilirlik sunar. Grandstream, pazara en yenilikçi ürünleri sunmak için araÅŸtırma ve geliÅŸtirmeye odaklanan ileri görüÅŸlü bir ÅŸirkettir. MüÅŸterilerinin ihtiyaç ve isteklerini dinler, deÄŸer verir ve bu fikirleri gerçeÄŸe dönüÅŸtürür. Grandstream Türkiye’de Vodanet Ä°letiÅŸim Hizmetleri ile birlikte firmaların yenilik yapmasına ve geliÅŸmesine yardımcı olmanın ve iyileÅŸtirmenin yollarını teknoloji yoluyla saÄŸlar.
 
 

GRANDSTREAM IP TELEFON ÜRÜNLERÄ°

Grandstream Türkiye pazarında ip telefon ürünleri ile en çok tercih edilen markaların arasında yıllardır yerini alırken Vodanet ile binlerce kurumsal firma Grandstream ürünlerini kullanmaktadır.

GRP2600 serisi, çok adetli kurulumları kolay hale getirmek için tasarlanmış kurumsal seviyedeki IP telefonlardır. Bu yeni nesil IP telefon serisi, şık bir yeni tasarıma, yeniden tasarlanmış bir kullanıcı deneyimine, birleÅŸik ürün yazılımına ve güçlü özellik seçeneklerine sahiptir. Bulut tabanlı ve merkezi yönetim özellikleriyle Grandstream ip telefonların kurulumunu yapmak ve yönetmeÄŸi otomatik hale getiren Grandstream'in Cihaz Yönetim Sistemi (GDMS) platformu tüm GRP Serisi telefonlar için akıllı yönetim sistemidir. Kurumsal firmalar, hizmet saÄŸlayıcılar ve diÄŸer yüksek hacimli pazarlar için tasarlanan GRP serisi, yeni nesil özelliklere sahip güçlü, kullanımı kolay ve kurulumu kolay bir ses platformu sunar.

GXP serisi telefonlar genellikle telefonda olan ve geliÅŸmiÅŸ özelliklere, hat desteÄŸine ve kullanılabilirlik seçeneklerine eriÅŸmesi gereken kullanıcılar için tasarlanmıştır. Daha fazlasını yapın, daha fazla aramayı yönetin ve daha fazla kiÅŸiyle iletiÅŸim halinde olun.

 

 

GRANDSTREAM KABLOSUZ IP TELEFONLAR

Herhangi bir aÄŸ ortamında iletiÅŸimi harekete geçirmek, verimliliÄŸi ve iÅŸbirliÄŸini artırır. Grandstream DECT serisi kablosuz IP telefonlar, kullanıcıların VoIP aÄŸlarını herhangi bir iÅŸletme, depo, perakende maÄŸaza ve konut ortamında mobilize etmesine olanak tanır. DECT IP telefonlarımız, birinci sınıf telefon ve mobilite performansı saÄŸlamak için DP750 ve DP752 DECT baz istasyonları tarafından desteklenir ve bir dizi güçlü özelliÄŸe eriÅŸim sunar.

Grandstream kablosuz WiFi IP telefonlar, perakende, lojistik, medikal ve güvenlik dahil olmak üzere çeÅŸitli kuruluÅŸlara ve dikey pazar uygulamalarına uyacak ÅŸekilde tasarlanmış taşınabilir bir WiFi telefon olan WP820 ile öne çıkar. Ekonomik satın alma maliyetinin göz önünde tutulduÄŸu projelerde W810 WiFi telefonlar öne çıkmaktadır. Tüm taşınabilir telefon ihtiyaçlarına uyacak güçlü bir özellik, mobilite ve dayanıklılık kombinasyonu sunar

GRANDSTREAM
VÄ°DEO KONFERANS

Grandstream, üretkenliÄŸi artıran ve iÅŸ seyahatlerinde tasarruf saÄŸlayan güçlü ancak uygun fiyatlı bir video konferans çözümü oluÅŸturmak için her iÅŸletmenin ihtiyaç duyduÄŸu her ÅŸeye sahiptir. Oda tabanlı donanım çözümleri arıyorsanız, GVC Video Konferans cihazlarımız, birden çok ofisi ve odayı birbirine baÄŸlayabilen saÄŸlam ve uygun fiyatlı bir iÅŸbirliÄŸi odaklı ortamla tüm iÅŸletmeleri güçlendirir. Çevrimiçi bir görüntülü toplantı çözümü arıyorsanız veya GVC cihazlarınızı birbirine baÄŸlamak için bir platforma ihtiyacınız varsa, IPVideoTalk video, ses ve web konferansı platformumuzdan baÅŸkasına bakmayın.

IPVideoTalk, Grandstream'in kullanıcıların hemen hemen her cihazı kullanarak istedikleri zaman, herkesle buluÅŸmasına olanak tanıyan web toplantısı ve iÅŸbirliÄŸi platformudur. IPVideoTalk platformunu kullanarak, herhangi bir kullanıcı kolayca video toplantıları düzenleyebilir ve bunlara katılabilir. Bu son teknoloji toplantı platformu, 1080p HD görüntü kalitesi, tek tıklamayla toplantılar, bulut depolama, içerik paylaşımı ve daha fazlasını içeren geliÅŸmiÅŸ özellikler paketi sayesinde uzaktaki ekiplere sektör lideri deÄŸer saÄŸlar.

 

 

 

GRANDSTREAM
IP SANTRAL

Grandstream UCM6300 serisi, iÅŸletmelerin güçlü ve ölçeklenebilir birleÅŸik iletiÅŸim ve iÅŸbirliÄŸi çözümleri oluÅŸturmasına olanak tanır. UCM6300 IP PBX serisi, ses, görüntülü arama, video konferans, video gözetimi, web toplantıları, veriler, analitik, mobilite, tesis eriÅŸimi, dahili telefon sistemleri ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm iÅŸ iletiÅŸimini tek bir merkezi aÄŸ üzerinde birleÅŸtiren bir platform saÄŸlar. UCM6300 serisi 3000'e kadar kullanıcıyı destekler ve çalışanların masaüstü, mobil, GVC serisi cihazlardan ve IP telefonlardan baÄŸlanmasına olanak tanıyan yerleÅŸik bir web toplantıları ve video konferans çözümü içerir. Åžirket içi bir IP PBX'in kontrolünü bir bulut çözümünün uzaktan eriÅŸimiyle birleÅŸtiren hibrit bir platform sunmak için UCM6300 ekosistemiyle eÅŸleÅŸtirilebilir.

UCM6300 ekosistemi, uzaktan iÅŸbirliÄŸi için bir merkez saÄŸlayan web ve mobil için Wave uygulamasından ve güvenli uzak baÄŸlantılar saÄŸlamak için bir bulut NAT geçiÅŸ hizmeti olan UCM RemoteConnect'ten oluÅŸur. UCM6300 serisi ayrıca, GDMS aracılığıyla bulut kurulumu ve yönetimi ve üçüncü taraf platformlarla entegrasyon için bir API sunar. UCM6300 serisi, mobilite, güvenlik, toplantı ve iÅŸbirliÄŸi araçları paketiyle dolu üst düzey bir birleÅŸik iletiÅŸim ve iÅŸbirliÄŸi çözümü sunarak, her kuruluÅŸ için güçlü bir platform saÄŸlar.

 
                                                                                       
WhatsApp